Urtemarinert laks og friterte småpoteter

Urtemarinert laks og friterte småpoteter

kr 205 /stk

  • ID: 112

  • Ovnsbakt laks med pesto og sitron, servert med friterte lett krydrede småpoteter. Leveres sammen med fine og grove premiumrundstykker, rømme og smør. Retten passer godt i kombinasjon med blant annet "Kjøttboller i tomatsaus"

  • Ingredienser

  • Laks (FISK) bakt med pesto og sitron, salt og pepper.Fritert småpotet med paprikapulver, sitron og fersk rosmarin
  • Dekor: Lollosalat, agurk, rødløk og gressløk
  • Fine premiumrundstykker: HVETEMEL, vann, rapsolje, siktet RUG, mais, BYGGMALT, salt, gjær, emulgator (E472e), sukker, SOYAMEL, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (alfa amylase)

    Grove premiumrundstykker: HVETEMEL, vann, Sammalt HVETE (16,8%), rapsolje, siktet RUG, HAVREKLI (1,7%), salt, gjær, emulgator (E472e), sukker, SOYAMEL, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (alfa amylase)

    Rømme: KREMFLØTE , MELKEsyre kultur
  • Smør (MELK)