Marinert kyllingspyd og asparges i spekeskinke

Marinert kyllingspyd og asparges i spekeskinke

kr 205 /stk

  • ID: 110

  • Smakfulle kyllingspyd marinert i blant annet chili og karri, servert sammen med asparges i spekeskinke. Leveres med fine og grove premiumrundstykker, aioli og smør. Retten passer godt i kombinasjon med "Lakserull, scampi og vårruller" og/eller "Chorizo, marinerte oliven og manchengo"


  • Ingredienser

  • Marinert kylling på spyd: Kylling, søt chillisaus, bambusskudd og karri.
  • Asparges i spekeskinke: Asparges, spekeskinke, sitron, ingefær, hvitløk, salt og pepper.
  • (-Ingen Allergener) 
  • Fine premiumrundstykker: HVETEMEL, vann, rapsolje, siktet RUG, mais, BYGGMALT, salt, gjær, emulgator (E472e), sukker, SOYAMEL, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (alfa amylase)
  • Grove premiumrundstykker: HVETEMEL, vann, Sammalt HVETE (16,8%), rapsolje, siktet RUG, HAVREKLI (1,7%), salt, gjær, emulgator (E472e), sukker, SOYAMEL, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (alfa amylase)
  • Aioli: Soyaolje, vann, (EGGEPLOMMER) (5 %), hvitløksbiter (2 %), eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, fargestoff (betakaroten).
  • Smør (MELK)