Kjøttboller i tomatsaus med grønnsaker

Kjøttboller i tomatsaus med grønnsaker

kr 205 /stk

  • ID: 107

  • Lett krydrede kjøttboller i tomatsaus servert med en smakfulle grønnsaker fra middelhavsområdene. Leveres med fine og grove premiumrundstykker, aioli og smør. Retten kombineres gjerne med "Urtemarinert laks og friterte småpoteter"  og/eller "Lakserull, scampi og vårruller". 

  • Ingredienser

  • Kjøttboller (MELK-SULFITT), tomatsaus.
  • Grønnsaker: Brokkoli, rød og gul paprika, svarte oliven, grønn squash, fennikel,rosmarin, timian, salt, pepper, cherrytomat, lollosalat, agurk og rødløk.
  • Ingredienser fine premiumrundstykker: HVETEMEL, vann, rapsolje, siktet RUG, mais, BYGGMALT, salt, gjær, emulgator (E472e), sukker, SOYAMEL, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (alfa amylase)
    Ingredienser grove premiumrundstykker: HVETEMEL, vann, Sammalt HVETE (16,8%), rapsolje, siktet RUG, HAVREKLI (1,7%), salt, gjær, emulgator (E472e), sukker, SOYAMEL, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (alfa amylase)
    Ingredienser aioli: Soyaolje, vann, (EGGEPLOMMER) (5 %), hvitløksbiter (2 %), eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, fargestoff (betakaroten).
  • Smør (MELK)