Fenalår, spekeskinke og potetsalat

Fenalår, spekeskinke og potetsalat

kr 205 /stk

  • ID: 106

  • Tradisjonsrik cateringrett med fenalår, speket skinke og potetsalat. Leveres med fine- og grove premiumrundstykker, smør, og rømme. Passer godt i kombinasjon med retten "Eggerøre og røkt laks" og/eller "Roastbeef og potetsalat".

  • Ingredienser

  • Fenalår, spekeskinke og Potetsalat (EGG-SENNEP)
  • Dekor: Lollosalat, agurk, rødløk og gressløk. 
  • Ingredienser fine premiumrundstykker: HVETEMEL, vann, rapsolje, siktet RUG, mais, BYGGMALT, salt, gjær, emulgator (E472e), sukker, SOYAMEL, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (alfa amylase)
  • Ingredienser grove premiumrundstykker: HVETEMEL, vann, Sammalt HVETE (16,8%), rapsolje, siktet RUG, HAVREKLI (1,7%), salt, gjær, emulgator (E472e), sukker, SOYAMEL, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (alfa amylase)
  • Ingredienser rømme: KREMFLØTE , MELKEsyrekultur
  • Smør (MELK)